+32 (0)3/779.90.92
Home > Modellen > Platinum Elite Class

Platinum Elite Class

Artesian's Platinum Elite klasse overtreft alle andere luxe hot tubs door het leveren van de ultieme hydrotherapie ervaring. De wereldberoemde Platinum Elite spa's gebruiken gepatendeerde DirectFlow technologie. Dit is het meest geavanceerde systeem ooit voor het controleren en het verplaatsen van de waterstroom binnen een spa. Een betere presterende luxe spa bestaat er gewoon weg niet.

De Platinum Elite Class staat garant voor de ultieme hot tub-ervaring. Deze productenfamilie heeft altijd een toonaangevende rol gespeeld in de industrie. Zo is dit ’s werelds eerste hydrotherapiesysteem met 6 pompen, waarbij iedere persoon zijn eigen bedieningselement aan de bovenkant van de spa en zijn eigen hydrotherapiepomp heeft. Iedere gebruiker kan hierdoor zijn massage aan zijn eigen persoonlijke wensen aanpassen. Platinum Elite-spa’s zijn ook ongelooflijk krachtig, ze gebruiken een groot aantal energiebesparende oplossingen en ze bieden de mogelijkheid om met de DirectFlow-technologie het energieverbruik tot de helft terug te brengen. Zo beschikt u over een van de krachtigste massagesystemen die op de markt verkrijgbaar zijn, zonder dat u daar een fortuin voor hoeft uit te geven!


Een Platinum Elite-spa verplaatst een groter watervolume door het gebruik van meer jets met een hoger vermogen en een lagere weerstand dan eender welke andere spa in de industrie. Deze spa maakt ook gebruik van de unieke Helix-jets van Artesian. Om een lang verhaal kort te maken: nergens anders vindt u een beter presterende spa met een beter therapeutisch effect!

Quail Ridge

Het brengen van hydrotherapie in uw routine kan uw gezondheid verbeteren, verlicht de stress en verbetert uw bloedcirculatie. De Quail Ridge biedt een..

More about the Quail Ridge.

Dove Canyon

De feestdagen mogen misschien wel ver of dicht liggen, maar met de Dove Canyon zal uw tuin uw eigen traktatie zijn. Deze spa heeft een ligstoel met dr..

More about the Dove Canyon.

Piper Glen

Men heeft aangetoond dat hydrotherapie de pijn verminderd door de combinatie van krachtige massage en warmte. Geladen met zevenenzestig high-volume, v..

More about the Piper Glen.

Pelican Bay

Ontworpen voor grote families, het entertainen van vrienden of voor diegene gewoon lekker veel willen bewegen, biedt de Pelican Bay de meeste ruimte. ..

More about the Pelican Bay.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .